Kırıkkale’de U14 Basketbol turnuvası  

Kırıkkale’de U14 Basketbol turnuvası  
Kırıkkale’de düzenlenen, U14  Erkekler Yaz Ligi basketbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu ise Kırıkkale Elit Basketbol takımı oldu.

PANDEMİ SONRASI TURNUVA
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından illerde yaz ligi oynanması ile ilgili yönerge doğrultusunda, Kırıkkale’de de U14 Erkekler Ligi basketbol turnuvası 4 takımın katılımıyla organize edildi. Yaklaşık iki yıl sonra parkelere çıkan sporcular, antrenör ve hakemlerin parkeleri özlediği gözlemlendi. Öte yandan  velilerin de turnuva boyunca heyecanını kaybetmediği görüldü. Turnuvaya katılan veliler, Kovid-19 kısıtlamaları sonrası ilk kez bir turnuvada  bir araya gelerek basketbol  izlemenin keyfini çıkardı.

ŞAMPİYON KIRIKKALE ELİT BASKET
Tüm maçlarını kazanan Kırıkkale Elit Basket mutlu sona ulaşırken, ikinciliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü , üçüncülüğü ise Kırıkkale Gücü takımı aldı. Kupa ve madalya törenine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Engin Bozkurt, Basketbol İl Temsilcisi Veysel Pekdoğan ve davetliler ile seyirciler katılırken, herkesin ortak görüşünün  bu tür organizasyonların artarak devam etmesi olarak belirtildi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.