Kırıkkale ve ilçelerinde 29 Ekim kutlamaları

Kırıkkale ve ilçelerinde 29 Ekim kutlamaları
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kırıkkale ve ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı. 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ
Kırıkkale Merkez’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Ali Durmuş, protokol üyeleri ve bazı siyasi partilerin il başkanları katıldı. Valilik Protokol Bahçesinde gerçekleşen tören, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Törende konuşan Sezer, Türkiye'nin bugün ortaya koyduğu duruşun birçok millete ilham kaynağı ve mücadele azmi verdiğini aktardı.

COŞKU VE HEYECANLA KUTLUYORUZ
Karakeçili ilçesinde Kaymakamlık bahçesinde gerçekleştirilen törene, Kaymakam Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkan Vekili Mesut Keçeli, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Kaymakam Demir, cumhuriyetin 97. yıl dönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutladıklarını söyledi.

KESKİN’DE 29 EKİM KUTLAMALARI
Keskin Kaymakamlığı önünde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tebrikleri kabul eden Kaymakam Ali Yılmaz, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Törene, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

YAHŞİHAN’DA 29 EKİM KUTLAMALARI
Yahşihan Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen törene ise, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Garnizon Komutanı Albay Önder Balkan ve Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Katıldı. Hükümet konağında bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakılarak, saygı duruşunda bulunuldu. Burada konuşan Türkyılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi sonsuz saygıyla anıyorum.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.