Kırıkkale, TRAVELEXPO Ankara’da tanıtılacak 

Kırıkkale, TRAVELEXPO Ankara’da tanıtılacak 
Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle İç Anadolu Bölgesi’nin önemli şehirleri arasında yer alan Kırıkkale, 3-6 Mart´ta ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi´nde gerçekleştirilecek olan fuarda tanıtılacak.

ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK OLACAK 
Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle 15´in üzerinde ülkenin katılacağı, Türkiye’nin kültür ve turizm potansiyelinin tanıtılabileceği, yurt dışından gelecek profesyoneller ile sektör temsilcilerinin bir araya gelecekleri ikili görüşmelerin organize edileceği “TRAVEL EXPO ANKARA” 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 03-06 Mart 2022 tarihlerinde ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenecek.

YÖRESEL LEZZETLER TANITILACAK 
Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından fuar hakkında şu ifadelere yer verildi, “Ülkemizin turistik potansiyelinin yerli ve yabancı olmak üzere 30.000´den fazla katılımcıya tanıtılacağı fuarda; Turizm altyapımızın ve sahip olduğumuz destinasyon alanlarımızın “Size En Yakın Rota” mottosu ile tanıtımı, Delice Tuzu, Kırıkkahve, Sulakyurt Ballısı gibi yöresel lezzetlerimiz ile Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğinin hazırladığı geleneksel el sanatları ürünleri ve Dinek yöresel ürünlerinin tanıtılacak.”

GELENEKSEL EL SANATLARI 
Kırıkkale Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce katılım sağlanacak olan fuarda ilimiz ve yöremize ait; müzik dinletileri, yöresel lezzetleri, geleneksel el sanatları ile doğal ve kültürel miras alanlarımızın görselleri sergilenecek.  İl Kültür ve Turizm Müdürü Ramazan Gencan 03-06 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan fuara tüm Kırıkkale halkını davet etti.
Haber: Volkan Bostancı 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.