Kırıkkale Tarım ve Sanayiciler Fuarı tanıtım kataloğu çok yakında yayında!

Kırıkkale Tarım ve Sanayiciler Fuarı tanıtım kataloğu çok yakında yayında!
Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı ve Sanayi ve Endüstri Fuarı için hazırlanan tanıtım kataloğu yayımlandı. 64 sayfadan oluşan ve tamamı renkli olan katalogda, şehrin tarım ve imalat s

FUAR İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI 
Kırıkkale’nin tarım, sanayi ve çeşitli alanlardaki ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi’nin destekleri, Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde “Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı ve Sanayi ve Endüstri Fuarı” düzenlenecek. Kırıkkale Gazeteciler Platformu (KGP) tarafından hazırlanan tanıtım kataloğu, şehirde bir ilk olma özeliği de taşıyor. Kırıkkale Gazeteciler Platformunda yer alan Bayrak Gazetesi, Gazetekale, Pusula Gazetesi ve Radyo K, kataloğun tasarım, hazırlık ve baskı aşamalarını yürüterek, sunuma hazırladı.


KATALOGDA ŞEHRİN TANITIMI YAPILDI 
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu başta olmak üzere şehrin yöneticilerinin kenti tanıtıcı yazıları da bu katalogda yer alacak. Bununla birlikte fuara katılım sağlayan ve bu fuarda yer alacak olan sanayici, tarım alanında üretim yapan firmalarda katalogla birlikte kendilerini tanıtma imkanı bulacak, 2-5 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara binlerce kişinin katılması bekleniyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.