Kırıkkale Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yardım

Kırıkkale Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yardım
Kırıkkale Belediyesi, soğuk havaya rağmen ihtiyaç sahibi aileleri ihmal etmiyor. Şehri etkileyen yoğun kar yağışına rağmen ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ve ekmek dağıtımını ekipler kapı kapı dolaşarak gerçekleştiriyor.

VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Kırıkkale Belediyesi, şehir genelinde yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar ve soğuk havada da ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyor. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte belediye ekipleri, aşevi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerini sıcak yemek ve ekmek ile buluşturuyor. Kapı kapı gezerek yardımda bulunan ekipler, vatandaşların yüzünü güldürüyor.

ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kar yağışının başlaması ile birlikte yoğun şekilde tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu, bunun dışında da diğer belediyecilik hizmetlerini aksatmadıklarını belirterek “Belediye ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Herhangi bir mağduriyet, aksaklık olmasın diye her yere yetişmeye çalışıyoruz. Bir taraftan ana yollarımız başta olmak üzere tüm yolları açık tutmaya çalışıyoruz, diğer taraftan da vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını gidermek için gayret ediyoruz” dedi. 

KAZANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KAYNIYOR
Başkan Saygılı “Yılın her günü, 12 ay boyunca yaptığımız çalışmaları özellikle hava şartları olarak daha ağır geçen günlerde daha fazla yapmaya çalışıyoruz. Aşevimiz de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırmak için gayret ediyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yemek kazanlarımız kaynamaya başlıyor ve pişen yemeklerimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en hızlı şekilde ulaştırılıyor.” ifadesini kullandı.  Başkan Saygılı, özveri ile çalışan personele de teşekkür ederek “Bu zorlu hava şartlarında, çalışmaları büyük bir özveriyle yerine getiren ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.