Kırıkkale Belediyesi’nden ‘Engelsiz Piknik’

Kırıkkale Belediyesi’nden ‘Engelsiz Piknik’
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, engelli bireyler ve aileleri için piknik düzenledi. Piknikte, çocuklar ile oyunlar oynayan Saygılı, daha sonra ailelere ve çocuklara mangal ikramında bulundu.

RENKLİ ETKİNLİK İLE DOYASIYA EĞLENDİLER
Kırıkkale Belediyesi tarafından yeni mesire alanında, özel çocuklar için piknik etkinliği düzenlendi.  Özel çocuklara yönelik düzenlenen pikniğe, aileler de katıldı. Şehrin farklı noktalarından servis araçları ile alınan özel çocuklar ve aileleri, mesire alanında bir birinden renkli etkinliklerde doyasıya eğlendi. Öğle yemeğinde ise çocuklara ve ailelere Kırıkkale Belediyesi tarafından mangal ikramında bulunuldu.

“BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”
Keyifli pikniğe katılan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da özel çocuklar ve aileleri ile sohbet etti. Çocuklar ile oyun oynayan Başkan Saygılı, bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.
Saygılı, göreve geldiği günden bu güne özellikle engelli ve özel çocuklara özel önem verdiğini, Kırıkkale’de yaşayan özel çocukların birçoğunu yakından bildiğini, tanıdığını ve sürekli onlar ile bir araya geldiğini belirtti. Çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Saygılı, “Kanımca dünyanın en zor görevini bu çocuklarımızın anneleri ve babaları üstleniyor. Onlar ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum, bu vesile ile de bir araya gelerek güzel bir gün geçirmek istedik” ifadelerini kullandı. Düzenlenen etkinliğe Başkan Mehmet Saygılı’nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Engeliler Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç ve aileler katıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.