Kırıkkale Belediyesi işçilerine yemek ücretlerinde artış 

Kırıkkale Belediyesi işçilerine yemek ücretlerinde artış 
Kırıkkale Belediyesi bünyesinde ve iştiraklerde çalışan işçilere ödenen yemek yardım ücretleri 55’TL’ye çıkarıldı. 

YÜRÜRLÜĞE GİRDİ
Kırıkkale Belediyesi çalışanlarının yemek ücretlerinin artışını sağlayan Ek Protokol imzalanarak yürürlüğe girdi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan ile aralarında hazırlanan ek protokolün imzalanmasıyla yemek ücretlerinde artış 15 Ekim 2022 tarihi itibari ile yürürlüğe girmiş oldu.  

REFAH DÜZEYİNİ ARTIRMAK ADINA
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının genelgesi doğrultusunda gerekli çalışmalar tamamlanarak yemek ücretlerinin yeniden belirlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Çalışanların refah düzeyini artırmak adına atılan adımlara bir yenisini daha ekleyerek yemek ücretlerini artış yapılmasını sağladık” ifadesini kullandı. 

CİDDİ ORANDA ARTIŞ
Başkan Saygılı  “Belediye çalışanlarımızın yemek ücreti günlük net 55 Türk Lirası olarak belirlendi. Söz konusu protokolü imzaladık. Yekûn olarak hesaplandığında çalışanlarımızın maaşlarına kayda değer artış olacak.  Anlaşmanın bütün çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum“ dedi. Kırıkkale Belediyesi ve bağlı iştirakleri için de çalışan işçilerin günlük yemek ücretleri 13 TL ve 11 TL olan günlük Net 55,00 TL olarak güncellendi. İmzalanan protokol sonrasında belediye ve belediye iştirakleri çalışanlarının maaşlarına ciddi oranda artış olacak. Alınan karar çalışanlar tarafından olumlu karşılanarak, belediye çalışanları Mehmet Saygılı’ya teşekkür etti. 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.