Kendisini asker-polis olarak tanıttı, 813 bin liralık vurgun yaptı

Kendisini asker-polis olarak tanıttı, 813 bin liralık vurgun yaptı
Kırıkkale’nin Hacılar Beldesinde ikamet eden H.B. isimli şahıs, kendini polis-asker olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptı. Vatandaşları kandırarak banka hesabına para yatırmalarını isteyen H.B.’nin hesaplarında yapılan incelemede 813 bin liralık vurgun yaptığı tespit edildi.

ÇOK SAYIDA BANKA HESABI ELE GEÇİRİLDİ
Kırıkkale’nin Hacılar Beldesinde ikamet eden 37 yaşındaki H.B., vatandaşlara kendini polis ve asker olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptı. Ağına düşürdüğü vatandaşları kandırarak verdiği banka hesaplarına para yatırmasını isteyen H.B. toplamda 813 bin liralık vurgun yaptı. Bugün sabah saat 06.00’da H.B.’nin yaşadığı eve operasyon düzenleyen Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri H.B.’yi gözaltına aldı. Şahsın evinde yapılan aramada, çok sayıda hesap cüzdanı ve hesap kartı ele geçirildi. Hesaplarda yapılan incelemede farklı tarihlerde, çok sayıda vatandaşı toplamda 813 bin lira dolandırdığı tespit edildi.

Şüpheli H.B., Ankara merkezli işlemlerinin tamamlanması için Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.