Karayol’dan oda başkanlarına birlik yemeği 

Karayol’dan oda başkanlarına birlik yemeği 
Kırıkkale’de geçtiğimiz aylar içerisinde yapılan meslek oda seçimlerinde yeni seçilen oda başkanlarına yönelik Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Kırıkkaleli Merih Karayol tarafından yemek verildi.

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ 
Kırıkkale eski Belediye Başkanı Hayati Karayol ve Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol tarafından, Kırıkkale’de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne kayıtlı yeni seçilen oda başkanlarına yönelik hayırlı olsun yemeği verildi. Kırıkkale için her alanda mücadele sergileyen oda başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Karayol, “Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Kırıkkale ve sizler için üzerimize düşen çaba ve gayreti her daim göstermeye hazırız” dedi. 

BEKLENTİ VE SORUNLAR İSTİŞARE EDİLDİ 
Karayol, “Bakkallar, Bayiiler ve Büfeciler Odası Başkanı Can Ahmet Uyar, Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behzat Yerlikaya, Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Faruk Işıkten, Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Birdal, Kasaplar ve Celepler Odası başkanı Gazi Karafilik, Keskin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Duran Kurnaz, Çerikli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Şahin’e sonsuz teşekkür ederim. Bugün burada sizlerin ve meslek gruplarınızın beklenti ve sorunlarını da istişare etmiş bulunduk. Sorun ve taleplerin çözümü iç in üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.