Kapınızdayız projesi umut oluyor 

Kapınızdayız projesi umut oluyor 
Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan ‘Kapınızdayız’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin sorun ve talepleri çözüm buluyor.

PROJE, VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLUYOR 
İhtiyaç sahibi ailelerin sorun ve taleplerinin çözüm bulması amacıyla Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun talimatları doğrultusunda ‘Kapınızdayız’ adı altında proje başlatıldı. Başlatılan bu proje kapsamında aileler hem evlerinde ziyaret ediliyor hem de ihtiyaç ve talepleri çözüm buluyor. Kamu kurumlarında bulunan il müdürleri ve personellerinin hanelere yönelik gerçekleştirdiği ziyaret, şehir geneline vatandaşlardan da takdir topluyor.


HALKIN TALEPLERİ KARŞILANIYOR 
Projenin başladığı günden bugüne kadar toplamda 1553 aileye ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretler kapsamında alınan 934 talep çözüm buldu. Geriye kalan sorunların çözüm bulması amacıyla da çalışmalar hızlı şekilde devam ediyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun büyük önem gazetekale.com verdiği bu proje kapsamında binlerce aileye ev ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Vatandaşların evlerine her hafta Perşembe günleri yapılan ziyaretlerde vatandaşların talepleri alınarak olumlu bulunan talepler karşılanıyor.


TEKBIYIKOĞLU, BÜYÜK ÖNEM VERİYOR 
Kırıkkale Valiliği resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Kapınızdayız projesi kapsamında; kaymakamlarımız, il ve ilçe müdürlerimiz  perşembe günleri vatandaşlarımızın evlerine konuk  oluyor. 1553 aileye yapılan ziyarette, vatandaşlarımızca muhtelif konularda 1593 talepte bulunulmuş olup bu taleplerin 934’ü olumlu olarak değerlendirilerek sonuçlandırılmıştır” ifadelerine yer verdi. Zaman zaman Vali Tekbıyıkoğlu’nun da bizzat kendisinin katıldığı ziyaretlerden memnun kalan vatandaşlar, projeyi hayata geçiren Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’na teşekkür ettiler.

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.