Jandarma’dan kazaların azaltılması projesi 

Jandarma’dan kazaların azaltılması projesi 
Kırıkkale İl jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından trafik kazalarının azaltılması projesi ve doğa hayvanlarını korumaya yönelik vatandaşlara yönelik bilgilendirmeler gerçekleştiriliyor.

KURALLAR HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ 
Vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştiren İl Jandarma Komutanlığı, çeşitli alanlarda da önemli projelere imza atıyor.  ‘Köy yollarında trafik kazalarının azaltılması projesi ve doğa ve hayvanları koruma’ projesi kapsamında Ahılı köyünde vatandaşlara yönelik bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri proje hakkında ve köyde yaşayan vatandaşların uyması gereken kurallar hakkında bilgi verdi.

DOĞA HAYVANLARINI KORUMA 
İl Jandarma Komutanlığı tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, "Köy Yollarında Trafik Kazalarının Azaltılması Projesi" kapsamında, trafik kuralları, traktörlerde koruma demiri/kabininin ve reflektör kullanımının önemi konusunda seminer verilmiştir. Bir traktör bayii de ziyaret edilerek satışı yapılan traktörlerin koruma demiri (ROPS) ve kabin yönünden uygunlukları konusunda bilgilendirme yapılmış ve  "Doğa ve Hayvanları Koruma Projesi" kapsamında, Kara Avcılığı Kanunu ve yasak avcılık konusunda seminer faaliyeti icra edilmiştir. Vatandaşlarımıza “Haydi” uygulamasından da bahsedilerek telefonlarına yükletilmeleri sağlanmıştır” ifadesine yer verildi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.