İzmir depreminde Kırıkkaleli babaanne ve 4 kuzen hayatını kaybetti

İzmir depreminde Kırıkkaleli babaanne ve 4 kuzen hayatını kaybetti
Geçtiğimiz Cuma günü İzmir’de meydana gelen 6,6’lık depremde Kırıkkaleli bir aileden 5 kişi hayatını kaybetti. Babaanne ve 4 torununun enkaz altında hayatını kaybetmesi yakınlarını yasa boğdu.

KIRIKKALELİ AİLENİN 2 ÇOCUĞU KURTARILAMADI
30 Ekim Cuma günü İzmir 6,6’lık bir depremle sallandı. Depremin şiddeti ile farklı bölgelerde 20’ye yakın bina yıkıldı. Bayraklı ilçesinde yıkılan binalardan Rızabey Apartmanı’nda ise Kırıkkaleli bir aileden 5 kişi hayatını kaybetti. Deprem anında torunlarına bakan babaanne Arefe Yücel, torunları Diren (3), Vera (6), Lena (4) ve Feda (10)  ile depreme evde yakalandı. Deprem anında yıkılan apartmanın altında kalan babaanne ve torunlarından bir süre haber alınamadı. Arama kurtarma ekiplerinin çabaları ile yerleri tespit edilen babaanne ve torunlarının cansız bedenlerine ulaşıldı. Saatlerce enkaz başında sevindirici haber almak için bekleyen aile fertleri Nilay Şahin, Elbey Demirhan, Şeref Şahin, Koray Demirhan ve Emine Yücel ise çocuklarından gelen kötü haber ile yasa boğuldu.

ÖNALDAN ACILI AİLEYE ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu. Önal, depremde hayatını kaybeden babaanne ve 4 torunun ailesini de ziyaret etti. 
 


5f9ffe2b1fcb3-babanne ve torun (2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.