İYİ Parti’nin Yahşihan adayı Kuzucu

İYİ Parti’nin Yahşihan adayı Kuzucu
İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti İttifak Belediye Başkan Adayı olan İsmail Dursun Kuzucu, Yahşihan seçim irtibat bürosunu açtı.

İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti İttifak Belediye Başkan Adayı olan İsmail Dursun Kuzucu, Yahşihan seçim irtibat bürosunu açtı. Açılışa çok sayıda ilçe sakininin yanında CHP Milletvekili Ahmet Önal, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Merkez İlçe Başkanı Faik Bekdur, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve İlçe Başkanı Yücel Kızık ve Demokrat Parti il Başkanı Hayati Çimen katıldı.

Yahşihan Belediye Başkan Adayı İsmail Dursun Kuzucu konuşmasında Yahşihan’da 15 yıldan fazla İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığını ve kendi döneminde eğitimde kaliteyi yakaladığının altını çizdi. Artık Yahşihanlı vatandaşların çocuklarını eğitim için Kırıkkale’ye göndermediğini belirten Kuzucu, daha önce bürokrat olarak hizmet ettiği Yahşihan’a şimdi de belediye başkanı olarak hizmet etmek istediğini söyledi ve ekledi; “Yahşihan’ın kaynaklarını Yahşihan için harcayacağım. Şeffaf belediyeciliği başlatarak, belediyeyi para babalarına peşkeş çekmeyeceğim. Yahşihan’ın musluklarını Yahşihan’a akıtacağım.” 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.