İYİ Parti İl Genel Adayları arı gibi çalışıyor

İYİ Parti İl Genel Adayları arı gibi çalışıyor
Kırıkkale Merkez İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları Şevket Özsoy, Selahattin Güven, Abdullah Ateş, şehirde gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren MKE Fabrikalarında işçilerin elini sıkarak “Hayırlı İşler” dilekleri ile başladıkları güne esnaf gezileri hatta ev gezileri ile devam ediyorlar.

Kırıkkale’nin her sokağında karşımıza çıkan İl Genel Meclis Üyesi Adaylarından Şevket Özsoy “ Kırıkkale yıllardır sahipsiz kalmış gerek yerel yöneticilerinin gerekse milletvekillerinin ihmal ettiği şehrimizi yaşanabilir bir şehir yapabilmek amacı ile değişim şarttır.”. dedi. Konuşmasına devam eden Özsoy “ Kırıkkale’nin trafikten, işsizliğe, su sorunundan, sosyal yaşam alanlarına kadar hemen her alanda dev gibi problemleri olduğunu söyleyerek Kırıkkale’de ne yapsak büyük bir eksikliği kapatmış olacağız. Çünkü ihmal edilen şehrimizde eksiklerimizin çok fazla olduğunu görüyoruz “ dedi.

İl Genel Meclis Üyesi adayları girdirdikleri otobüs ve sokak sokak gezmeleri ile bir ilke imza attılar. Bildiğimiz seçim çalışmalarında il teşkilatı ile veya belediye başkan adayı ile programlara katılan  çoğunlukla daha pasif bir propaganda süreci  yürüten il genel meclis üyesi adayları yerine Özsoy, Güven ve Ateş çok aktifler.

İYİ Parti’nin yerelde iktidar olması için çaba sarf ettiklerini belirten İl Genel Meclis Üyesi Adayları 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını söylediler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.