İftar yemekleri Yahşihan Belediyesi’nden 

İftar yemekleri Yahşihan Belediyesi’nden 
Yahşihan Belediyesi, ilçede yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi ve yemek yapmakta zorlanan 100 kişiye ramazan ayı sebebiyle her gün sıcak yemek bırakıyor.

YAHŞİHAN’DA 100 KİŞİNİN İFTAR YEMEKLERİ KAPILARINA TESLİM EDİLİYOR

İFTARA KISA BİR ZAMAN KALA TESLİM EDİLİYOR
Yahşihan Belediyesi, ilçede yalnız yaşayan ve yemek yapmakta zorlanan ihtiyaç sahiplerine iftar yemeklerini kapılarına bırakıyor. Yahşihan ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ve yemek yapmakta zorlanan 100 kişiye Ramazan ayı sebebiyle 4 çeşit yemeğin yanında hurma, tatlı ve ekmek dağıtımı başladı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın talimatı ile yemekhanede hazırlanan iftarlıklar belirlenen adreslere dağıtım ekipleri tarafından iftara kısa bir süre kala ulaştırılıyor. 


İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA
Yemek dağıtımının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini vurgulayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz “Ramazan ayı öncesinde de biz vatandaşlarımıza günlük olarak yemek ulaştırıyorduk. Ramazan ayının gelmesiyle sayımızı daha da artırarak vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bize ulaşmasıyla liste belirledik ve günlük olarak yemekleri gönderiyoruz” açıklamasında bulundu.


KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR
Yahşihan ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yemek ihtiyaçlarını karşılayan Yahşihan Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle harekete geçti. Belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılan iftar yemeklerinde hijyene ve özellikle yemek yapamayan 65 yaş üstü vatandaşlara ulaşılmasına özen gösterdiklerini söyleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konuşmasının devamında, “Yahşihan Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız. Ramazan ayı yardımlaşma, bereket ve dayanışma ayı. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) in de hadisinde dediği gibi ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ Bu noktadan hareketle Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza iftar yemeği dağıtımı her gün olduğu gibi Ramazan ayında da yapmaya başladık. İnşallah belirlenen Listelerimizle erzak dağıtımımızı da gerçekleştireceğiz.” 


Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.