İçiniz Rahat Olsun

İçiniz Rahat Olsun
Faruk Vurgun, “Yandaşa değil vatandaşa, ranta değil Kırıkkale’ye çalışacağız.”

Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mustafa Başkan, Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Faruk Vurgun ve parti yöneticileri Kırıkkale Valilik çalışanları ile Pazartesi Pazarını ziyaret etti.

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun, Valilik personeli ziyaretinde çalışanların istek ve temennilerini dinleyerek, belediye başkanı seçildiğinde Kırıkkale için düşündükleri projeler hakkında bilgi vererek dua ve desteklerini istedi. Valilik çalışanları ziyaretinden sonra  partililerle  Pazartesi Pazarını ziyaret etti. Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun, pazarcı esnafını ziyaret ederek bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Pazar alış-verişi için gelen vatandaşlar Faruk Vurgun’a “Sizi görünce gönlümüz huzur buluyor, yüzümüz gülüyor, kazanacağınıza inanıyoruz, Kırıkkale’nin ve Kırıkkalelinin umudusunuz.” diyerek desteklerini belirtti. Faruk Vurgun, vatandaşlara “Yandaşa değil vatandaşa, ranta değil Kırıkkale’ye çalışacağız. Belediyenin kaynakları sizin paranızdır. Sizin paranızı israf etmeden en etkin şekilde sadece sizin için kullanacağız. İçiniz rahat olsun.” diyerek destekleri için vatandaşlara teşekkür etti.

Pazarda Esnaf ile de dertleşen Faruk Vurgun’a, pazarcı esnafı, ekonomideki olumsuz gidişata dikkat çekti. Pazarcı esnafı “Vatandaş fiyatların yüksekliğinden şikâyetçi bu durumdan bizde şikâyetçiyiz. Tarıma gerçek anlamda destek verilmiyor, destek adı altında üretici borçlandırılıyor. Tarım politikaları ve son ekonomik kriz üreticinin maliyetlerini çok arttırdı. Bu maliyetleri düşürmeye gayret etmeleri gerekirken pazarcı esnafa terörist yakıştırması yaptılar ve tanzim satış noktalarında zararına satış yaparak suçu pazarcı esnafına yüklüyorlar. Vatandaşlara hedef gösterildik.” dedi.

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun, tarımda yanlış politikalar uygulandığını söyledi. Tarım ülkesi olan Türkiye’nin dışa bağımlı hale getirildiğini vurgulayan Vurgun, şunları söyledi: “Tarımda ‘kendine yeterli’ az sayıda ülkeden biri olmakla övünülürken emperyalist metropollere muhtaç hale gelindi. Tahıl ambarı olmakla övünülürken buğday ithal eder duruma gelindi. Tarımı mahveden, çiftçiye ayrılması gereken payın ancak 3'de 1'ni veren iktidar, tarım iflas edip, bütün ürünlere zam gelince 2 büyükşehirde tanzim satış noktaları kurdu! Yıllarca tüp ve gaz kuyruklarını anlatarak oy toplayan iktidar bugün bu milleti sebze ve meyve kuyruklarına mahkum etti.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.