Huzur köy meyvelerini veriyor 

Huzur köy meyvelerini veriyor 
Kırıkkale Valiliği tarafından desteklenen ‘Huzur Köy’ projesi kapsamında rehabilitasyon sürecini tamamlayan Musa Pek, Gizem Nur Altan ile evlilik yolunda ilk adımını attılar.

VALİ TEKBİYİKOĞLU, NİKAH ŞAHİDİ OLDU 
Yarım kalan hayatların yeniden tamamlanması amacıyla başlatılan ‘Huzur Köy’ projesi meyvelerini vermeye başladı. Proje kapsamında 3 aylık rehabilitasyon sürecini tamamlayan ve hayata yarım kaldığı yerden rengarenk bir mutlulukla yeniden adım atan Musa Pek, ömrünün geri kalanını Gizem Nur Altan ile sürdürecek. Genç çifttin evliliğe çıktığı bu mutlu günde, nikah şahitliklerini Vali Bülent Tekbıyıkoğlu yaptı. 

BUGÜN BENİM EN ÖZEL ŞAHİTLİĞİM 
Oba Köy içerisinde bir restoranda kıyılan nikahta hem renkli görüntüler hem de duygusal anlar bir arada yaşandı.  Damat Pek ve gelin Altan çiftinin şahitliğini yapan Vali Tekbıyıkoğlu, “Pek ailesi ve Altan ailesinin bu güzel günün de, Musa kardeşimiz ve Gizem Nur kardeşimizin evlilik törenine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Meslek hayatım boyunca birçok nikah merasiminde gelin ve damadın şahitliğini gerçekleştirdim. Fakat bugün belki de en özel şahitliğimi yaptım. Musa kardeşim, yıllarca uyuşturucu batağından, maddenin tesirinden kurtulmak için mücadele eden bir genç arkadaşımızdı” dedi.

HUZUR KÖYDEN MEZUN ETTİK 
Vali Tekbıyıkoğlu, “Musa, çok badireler geçirdi, sıkıntılar yaşadı.  Ama iradesini toplayıp AMATEM süresi sonrasında Kırıkkale’mizde mevcut olan, AMATEM sonrası rehabilitasyon sürecine destek faaliyetleri kapsamında, maddeye hayır diyebilme iradelerini kuvvetlendiren, sporun, sanatın, mesleki kazanımların, bununla beraber psikoteknik eğitimlerinde beraberinde verildiği, yine beraberinde ailelere de süreci nasıl yöneteceklerini anlatan bir proje kapsamında Musa’yı mezun ettik.” 

ÖMÜR BOYU MUTLULUK TEMENNİ ETTİLER 
“Musa 3 ay kadar bizim misafirimizdi. Burada ki iradesiyle beraber bir iş imkanı da buldu ve hayatını da Gizem Hanımla beraber birleştirme kararı aldı. Ben iki cihan saadetini tekrar kendilerine diliyorum. Birbirlerini de üzmemelerini kendilerinden istirham ediyorum” şeklinde konuştu. Kıyılan nikahın ardından Tekbıyıkoğlu, evlilik cüzdanını gelin Gizem Nur Altan’a vererek, hediyesini takdim etti. Daha sonra her iki tarafın aile yakınları, günün anısına bol bol fotoğraf çekindiler.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.