Hisarcıklıoğlu, TSO Meclis üyeleriyle bir araya geldi

Hisarcıklıoğlu, TSO Meclis üyeleriyle bir araya geldi
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı’nın daveti üzerine Kırıkkale’ye gelen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu TSO meclis üyeleriyle bir araya geldi. 

KIRIKKALE’NİN SORUN TALEPLERİNİ DİNLEDİ 
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı’nın da katıldığı törenle Yozgat Ticaret Borsası yeni hizmet binasını açılışı gerçekleştiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Yozgat dönüşü Kırıkkale’yi ziyaret etti. TSO Başkanı Ahmet Varlı’nın daveti üzerine Kırıkkale’ye gelen Hisarcıklıoğlu, meclis üyeleri ile bir araya gelerek sohbet edip istişarede bulundu.
 

HİZMET VE FAALİYETLERİNİ TAKDİR ETTİ 
Ağırlıklı olarak Sektörlerde yaşanan sıkıntılar ve talepler konusunda gerçekleşen çay sohbetinde meclis üyeleri sektörlerinde yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler vererek bu sorunların hükümetin ilgili bakanlıklarına iletilmesi talebinde bulundular. Tüm talepleri eksiksiz şekilde ilgili bakanlara bizzat aktaracağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı yakından takip ettiğini, üyelerine 5 yıldızlı hizmet veren TSO’nun hizmet ve faaliyetlerini takdir ettiğini söyledi. Odanın projeleri hakkında Hisarcıklıoğlu’na bilgi veren TSO Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale’de sanayinin ve ihracatın gelişmesi için yapılan çalışmaları anlattı. 
Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.