Hentbol’da şampiyon belli oldu

Hentbol’da şampiyon belli oldu
Okul Sporları 2018 – 2019 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kız – Yıldız Erkek Hentbol müsabakaları Yahşihan Yenişehir Spor Salonunda düzenlendi.

HENTBOL’DA KALE ŞEHİT FERHAT BOZKURT ORTAOKULU ARD ARDA BEŞİNCİ KEZ ŞAMPİYON OLDU.

Okul Sporları 2018 – 2019 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kız – Yıldız Erkek Hentbol müsabakaları Yahşihan Yenişehir Spor Salonunda düzenlendi.

ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
Yıldız Erkekler müsabakalarında Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu birinci olurken, Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu ikinci, Sulakyurt Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü oldu. Küçük Kızlar müsabakalarında ise Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu birinci, Karakeçili Atatürk Ortaokulu ikinci, Sulakyurt Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü oldu. Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu, yıldız erkeklerde ve yıldız kızlarda şampiyon olarak, çiftte şampiyonluk yaşadı. . İller arası yapılacak olan grup müsabakalarında Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu, ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

BAŞARILAR DİLİYORUM
Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural, hentbol sporuna ilginin her geçen gün arttığına işaret etti. Kırıkkale’nin tesis açısından önemli bir konumu bulunduğunu kaydeden Vural, Kırıkkale’de bu tür etkinliklere ilginin de her geçen gün arttığını belirtti. Vural, “Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm paydaşlarımızla iletişim halindeyiz. Amacımız sporu ilimizin her alanına yaymak ve spor yapmak isteyen gençlerimize fırsatları sunmaktır. Okul Sporları müsabakaları da bu açıdan büyük bir önem arz etmektedir. Okul Sporları Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Hentbol müsabakaları çekişmeli ve heyecanlı müsabakalara sahne olmuştur. Müsabakalarımıza katılan tüm okullarımızı, sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Müsabakalarımız her alanda devam edecektir” dedi.

MARKA HALİNE GELECEĞİZ
Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk, 2014-2015 yılından bu yana hentbola yoğunlaştıklarını ve beş yıldır yıldız kızlarda ve küçük kızlarda birinci olduklarını ifade etti. Bu yıl ise yıldız erkeklerde de birinci olarak yıldız erkek ve kızlar kategorilerinde çifte şampiyonluk yaşadıklarını dile getiren Öztürk, Hentbol sporunun gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Hentbol’da Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu olarak marka haline gelmek istediklerini belirten Öztürk, “Üstün bir gayret ve mücadele sonucu şampiyon olan Yıldız Erkek ve Yıldız Kız Hentbol Takımlarımızı kutluyorum” dedi. Kale Ortaokulu Müdürü Hacı Kaplan ise Kırıkkale şampiyonu olan Yıldız Kız Hentbol ve Yıldız Erkek Hentbol Takımlarını tebrik ederek, bu başarıda büyük emeği olan Beden Eğitimi Öğretmenleri Ergin Öztürk’e teşekkür etti. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.