Gündüz-gece Kırıkkale’de

Gündüz-gece Kırıkkale’de
​​​​​​​Sevilen türkücü Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla Anadolu’nun saklı kalmış güzelliklerini Kanal7’den ekranlara getiren Gündüz Gece izleyicisini gezdiriyor.

Gündüz Gece, bu hafta programını Kırıkkale’nin tarihi ve kültürel güzelliklerini kayda alıyor.

TARİHİ VE KÜLTÜRLERİ

Anadolu’nun keşfedilmeyi bekleyen köşeleri Kürşat’ın neşe dolu sunumuyla Gündüz Gece’de izleyiciyle buluşuyor. Gündüz-gece bu hafta Kırıkkale’nin tarihi ve kültürel güzelliklerini gözler önüne seriyor. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kanal 7’ de yayınlanmakta olan “Gündüz-Gece” adlı gezi programının çekimlerini 02 Ocak 2019 – 05 Ocak 2019 tarihlerinde Kırıkkale İlimizde yapmaktadırlar.”

YÖRESEL YEMEKLER

“Yapım ve yönetimini Zeynep Tor’un üstlendiği program; Kırıkkale’nin bölgesel değerlerini, yerel müziğini, yaşam biçimini eğlenceli bir sunumla izleyiciye ulaştırılacaktır. Türk Halk Müziği sanatçısı Kürşat’ın eğlenceli sohbetiyle evlere, üretim alanlarına, hasat gibi ortak alanlara konuk olduğu “gündüz- gece” programında; yöresel kıyafetler, halk oyunlarının gösterimi,  yöresel yemekler, tarihi yerler, üretim ve hasat etkinlikleri gibi Kırıkkale’ye ait değerler, gelenek ve görenekler sohbet ortamında türküler eşliğinde işlenecektir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.