Genel Başkan Başer, Özaslan’ı ziyaret etti

Genel Başkan Başer, Özaslan’ı ziyaret etti
İş Adamı, Siyasetçi Halil Özaslan’ ın daveti üzerine Kırıkkale’ye gelen Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı Genel Başkanı Av. Hayrullah Başer gençlerle buluştu. 

UYANIK OLMALIYIZ VE HER DAİM HAZIR OLMALIYIZ
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluşan Vakıf Başkanı Av. Hayrullah Başer, dünyada ki ve bölgemizde ki gelişmeler ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Başer sohbetinde “İslam medeniyetine özellikle orta Asya, Anadolu ve Balkan coğrafyasındaki İslam’ı kendisi için tehlike görmektedir. Batılı tarihçilerde bu durumu bugün dahi deklare etmektedir. Bu mihmalde batılılar, her türlü entrikalara girip kendi menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda oyunlar oynamaktadır. Uyanık olmalıyız ve her daim hazır olmalıyız” 

DÜNYAYA HÜKMEDER
“Bugün böylesi önemli bir coğrafyada yaşamaktayız. Ekonomik mana da stratejik mana da coğrafi ve enerji kanallarında çok önemli bir coğrafyada yaşamaktayız. Akdeniz’e hükmeden Balkanlar’a, Anadolu’ya ve Ortadoğu’ya hükmeder. Bu bölgeye hükmeden de dünyaya hükmeder. İşte böylesi kıymetli bir coğrafyada yaşamaktayız. Aldığımız nefesten attığımız adıma sorumluluğumuz büyük. Geçmişimizi iyi bileceğiz. Araştıracağız, analiz yapacağız dersler çıkaracağız ve daha sağlam adımlar atacağız” 

GEÇMİŞİMİZİ İYİ BİLECEĞİZ
Katılımlarından dolayı Başer’e teşekkür eden Halil Özaslan, “Geçmişimizi iyi bileceğiz. Geçmişimizi iyi bileceğiz ki yarınlara daha emin ve güvenle bakalım. Bizler 100-200 yıl önce gelmiş var olmuş bir millet değiliz. Bizler binlerce yıllık tarihi olan, dünyanın en uzun ve en şerefli tarihine sahip, bütün insanlığa en büyük hizmetleri vermiş şanlı ecdadımızın varisleriyiz. Bu batıya dahi medeniyeti defalarca Asya’nın içerisinden bir at başı gibi uzanarak binlerce yıldır; bilimi, tıbbı kimyayı ve cebiri  öğreten bu şanlı milletin vakur torunlarıyız arkadaşlar kimse unutmasın!” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 
 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.