Gençlerle birlikte halı saha maçı 

Gençlerle birlikte halı saha maçı 
Bağımlı gençlerin yeniden hayata tutunması amacıyla yapılan Huzur Köy’de Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, il müdürleri ve yerleşkede bulunan gençler halı saha maçında buluştu.

ARINDIRMA TEDAVİLERİ UYGULANIYOR 
Kırıkkale Valiliğince hayata geçirilen "Huzur Köy" projesiyle madde bağımlısı gençler, rutin tedavilerinin yanı sıra farklı etkinliklerle yeniden hayata bağlanıyor. Özel güvenlik önlemlerinin alındığı, hastaların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte inşa edilen "Huzur Köy", Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nde (AMATEM) arındırma tedavileri tamamlandıktan sonra 6-12 aylık temiz kalma sürecine giren bağımlılara hizmet veriyor.

DEVLET OLARAK YANLARINDAYIZ 
Yerleşkede bulunan gençlerle bir araya gelen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, il müdürleriyle birlikte tedavi görenler ile halı saha maçında buluştu. Dostluğun kazandığı futbol müsabakasında, uyuşturucu maddenin insan sağlığına verdiği zarar bir kez daha anlatıldı. Devlet olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Tekbıyıkoğlu, “İnşallah bu durumdan bütün gençlerimizi kurtarmanın mücadelesi içerisinde olacağız” dedi -.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.