Genç istihdam için fotoğrafçılık eğitimi

Genç istihdam için fotoğrafçılık eğitimi
İstihdamı Teması” kapsamında düzenlenecek olan “Profesyonel Fotoğrafçılık Eğitimi”, 19 Ağustos – 02 Eylül 2022 tarihleri arasında Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde gerçekleştirilecek.

PROFESYONEL BİR MODEL EŞLİK EDECEK
Fujifilm ve GODOX sponsorluğunda düzenlenecek eğitimde, alanında uzman eğitmenler tarafından katılımcılara birçok profesyonel makine ve teçhizat ile hem sahada hem de stüdyo ortamında çekim hazırlıkları, still life, portre, renk yönetimi, model çekimi, masaüstü ürün çekimi ve post prodüksiyon eğitimleri ücretsiz olarak verilecektir. Eğitim boyunca model çekimleri için katılımcılara profesyonel bir model eşlik edecek.

TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİM VERİLECEK
Genç istihdamının artırılması amacıyla verilecek eğitim Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde 3’er gün yüz yüze teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilecek. Eğitimin amacı bölgede fotoğraf mesleğine gönül vermiş ve bu alanda çalışmaya başlamış genç kitlenin, yoğunlaştırılmış akademik düzeydeki bir eğitim programından yararlanmasını sağlamak ve ileriki kariyerlerinde bu fırsattan edindikleri bilgi ve deneyimlerle kendi kurumsal yapılarını oluşturmak için motivasyonlarını artırmak olacak.  Son başvuru tarihi 15 Ağustos 2022 olarak belirlendi. 19-21 Ağustos 2022 tarihleri arasında saat 09:30-17:00 saatleri arasında Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda eğitim düzenlenecek.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.