Geleceğimiz Gasp Edildi !

Geleceğimiz Gasp Edildi !
Yahşihanda hediye olarak bırakılan çam fidanları çalındı.

21 - 26 Mart Orman Haftası olması sebebi ile Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, doğaya katkıda bulunabilmek ve ağaç dikiminin önemine vurgu yapmak için 2 gün önce ilçedeki tüm ailelerin isminin özel yer aldığı mektupla birlikte çam fidanlarını ekiplerince hediye olarak dağıttırdı. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak duyarlılık gösteren Türkyılmaz, "Doğa Hayattır" hassasiyeti ile Yahşihan'da bu güzel etkinliği gerçekleştirdi. Ancak Yahşihan'da henüz kimliği belirlenemeyen kişi ve kişilerce sebebi belli olmaksızın çam fidanları toplanmış ve çöpe atıldığı öne sürüldü.

"Doğal yaşama dair Sosyal sorumluluğa hassasiyetimizin toplumumuzda yeri önemlidir." diyen Osman Türkyılmaz, olayın aydınlatılması için ilgili makamlara başvuru yapılacağını açıkladı.

Osman Türkyılmaz konuya ilişkin kınama metni hazırlayarak kamuoyuna duyuru yaptı;

"Saygıdeğer Yahşihanlı hemşehrilerim. Toplumda ağaçlandırmanın önemini vurgulamak ve 21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle 2 gün önce Yahşihan’da ki tüm apartman ve evlere çam fidanı dağıttık. Bu güzel oluşuma gölge düşürmek isteyen bazı kişi ve kişiler, Hacıbey Mahallesinde bulunan bir kaç apartmanda çam fidanlarını toplayarak, imha etmiştir. Bu durumdan hem üzüntülüyüz hem de şaşkınız. Olayın sorumlusunu ve uygulayanları şiddetle kınıyoruz."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.