Felaketin yaraları en kısa zamanda sarılacak

Felaketin yaraları en kısa zamanda sarılacak
Kırıkkale’de meydana gelen sel, dolu ve yıldırım düşmesi felaketleriyle ilgili yazılı bir açıklama yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, felaketten zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

HEM SAĞANAK HEM DOLU HEM YILDIRIM
Cumartesi günü akşamüstü başlayan ve gece yarısına kadar süren sağanak yağış, dolu ve yıldırım düşmesi sebebiyle Kırıkkale Merkez İlçeyle birlikte birçok ilçe merkezinde ve köylerde vatandaşın zarar gördüğünü ifade eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Felaketten zarar gören tüm hemşehrilerime geçmiş olsun,” dedi.

CUMARTESİ GÜNÜ ADETA GÖK DELİNDİ
Cumartesi günü meydana gelen yoğun yağış sırasında milimetre başına Yahşihan’a 42,4 kg., Kırıkkale Merkez’e 28 kg., Yahşihan Kılıçlar köyüne 26,7 kg., Keskin’e 23,4 kg., Hacılar’a 16,1 kg., Balışeyh’e 10 kg., Karakeçili’ye 6 kg., Keskin Kasımağa köyüne 3 kg., Sulakyurt’a 1 kg., Çelebi’ye ise 0,9 kg. yağış düştüğünü ifade eden MHP’li Öztürk, birçok yerde dolu felaketi yaşandığını da kaydetti.

HEMŞEHRİLERİMİZİN ZARARLARI TELAFİ EDİLECEKTİR
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, yaşanan doğal felaketten dolayı yaptığı açıklamayı şu ifadelerle sonlandırdı: “Başta çiftçilerimiz olmak üzere, tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimiz büyüktür ve zarar gören hemşehrilerimizin zararlarının telafisi için en kısa zamanda çalışmalar başlayacaktır.”   

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.