Erdoğan, Özaslan ile Kırıkkale’ye selam gönderdi 

Erdoğan, Özaslan ile Kırıkkale’ye selam gönderdi 
AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte TBMM’de bir araya geldi.

10 YIL ÖNCE ÇEKİLEN FOTOĞRAF HEDİYE EDİLDİ
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen AK Partili Halil Özaslan, 10 yıl önce çektirilen bir fotoğrafı hediye etti. Burada Erdoğan ile bir süre sohbet eden Özaslan, Kırıkkale genelinde olduğu gibi Türkiye genelinde de oy patlamasa yapacaklarını söyledi. ‘Ooo bizim evlat gelmiş. Nasılsın evlat?’ diye Özaslan’a seslenen Erdoğan, “10 yıl önce nasılsan şimdide öğlesin. Hiç değişmemişsin” diye hal hatır sordu. 

HEYECANIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR 
Özaslan ise ziyaret sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada; “Biz gözümüzü Sn. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile açtık. Antalya, Akdeniz Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği okurken Gençlik Spor Bakanlığının Antalya öğrenci temsilcisi olmuştum. Bu vesileyle o zaman Başbakanımız olan sn. Recep Tayyip Erdoğan ile tanışma ve hayır duasını alma şerefine eriştim. O günden sonra inancımızı, gayretimizi, heyecanımızı her geçen gün artırarak birçok vakıf, STK ve AK Parti teşkilatımızda görevler alıp başkanlıklarda bulunarak hiç yorulmadan aşk ile koşmaya devam ediyoruz. Aradan geçen on yılın ardından Sn. Cumhurbaşkanımızla olan ilk anımızı ölümsüzleştirerek hediye etmek istedim. Kırıkkale’ye de çok çok selamlarını gönderdi” dedi.     

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.