Ekiplerden gıda denetimi 

Ekiplerden gıda denetimi 
11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte, halkın sağlığının korunması amacıyla ekipler sahaya çıkarak denetim gerçekleştirdi. Denetim kapsamında esnaflara gerekli uyarılar yapıldı.

ET, SÜT, GIDA ÜRÜNLERİ 
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, Ramazan Ayı nedeniyle sahada etkin denetim gerçekleştirdi. Özellikle Ramazan süresince tüketimi artan unlu mamuller, ekmek, tatlı, şeker ve şekerli mamuller, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri gibi ürünlerin üretim ve satış noktaları üzerinde yoğunlaştı. İl Müdürü Sırrı Yılmaz’ın da eşlik ettiği denetimler kapsamında esnaflara gerekli uyarılar yapıldı. 


HALKIMIZ İÇİN GÖREVDEYİZ 
Denetim sonrasında bir değerlendirme yapan ve tüketicilerimize seslenen Yılmaz; “Gıda güvenliği ve hijyeni konusunda özenle çalışıyor ve sürekli denetimler yapıyoruz. Ramazan ayı nedeniyle tüketimi artan ürünler başta olmak üzere bu denetimlerimizi sıklıkla tekrarlayacağız. Tüketicilerimizin sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması adına hem kontrollerimizi yapıyoruz hem de hijyenik üretim ve satış için uyarılarımızı yapıyoruz” dedi.


Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.