Dikkat! Kar yağışı geri geliyor 

Dikkat! Kar yağışı geri geliyor 
Mart ayının gelmesiyle tam bahar geldi derken, soğuk ve yağışlı havalar yeniden etkisini gösterecek. Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre Perşembe ve Cuma günü Kırıkkale’de kar yağışı görülecek.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK 
Son yılların en yağışlı kış mevsimini geçiren Kırıkkale, bu hafta içerisinde yeniden kar yağışıyla buluşacak. Kuraklığa ciddi anlamda etki eden kar ve sağanak yağışlar, çiftçilerin de mutluluk kaynağı oldu. Mart ayı ile birlikte havalar tam ısınmaya başladı derken, Meteoroloji Müdürlüğü’nün açıkladığı hava tahmin raporunda kar yağışının yeniden etki göstereceği belirtildi. Uzmanlar tarafından yapılan son uyarıda Kırıkkale’de sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek ve ardından kar yağışı etkili olacak. 

SEL BASKINLARINA DİKKAT 
Kar ve yağmur yağışlarının; Afyonkarahisar, Isparta, Antalya'nın doğu ilçeleri ile zamanla Ankara, Kırıkkale ve Çorum çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısı yapıldı.
Haber: Volkan Bostancı 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.