Demir’den medya kuruluşlarına iftar

Demir’den medya kuruluşlarına iftar
Geçmiş dönemlerde AK Parti’nin 26’ncı dönem Kırıkkale Milletvekili olan Mehmet Demir, basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

DEMİR, SİYASET DÜŞÜNMÜYORUM
AK Parti 26.dönem Milletvekili Mehmet Demir ve AK Parti MKYK üyesi eski Milletvekili Şamil Tayyar, Kırıkkale’de görev yapan medya kuruluşlarıyla iftar programında Bahçeli Konak’ta bir araya geldi. İftarda ülke ve Kırıkkale gündemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda Demir, gazetecilerin siyaset düşünüyor musunuz? sorularına karşılık siyaset düşünmediğini genel merkez nezdinde de herhangi bir başvurusu olmayacağını dile getirdi.

EDS’LER BELEDİYELERİN GELİR KAPISI OLMAMALI
Türkiye genelinde ve Kırıkkale’de bulunan EDS’leri eleştiren Demir, “EDS’ler belediyenin gelir kapısı olmamalı” dedi. Tayyar ise Kırıkkale Basını ile gerçekleşen program hakkında ki düşüncelerini Twitter paylaşımında “İftarda Kırıkkale’deydik Mehmet Demir  vekilimizle birlikte. Yerel basının kıymetli temsilcileriyle bir araya geldik. Çoğunluğu muhalifti, zorladılar ama keyifli, verimli bir sohbet oldu.” ifadelerini kullandı. İftarda basın mensuplarına Kırşehirliler Dernek Başkanı Zekeriya Yıldız ve AK Parti eski il yöneticilerinden Berat GSM Sahibi Serkan Üstüner’de eşlik etti.  

Haber: Burak Çalışkan

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.