Delice Belediyesi 6,5 yılda 300 milyon TL’lik yatırım yaptı

Delice Belediyesi 6,5 yılda 300 milyon TL’lik yatırım yaptı
Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, başkanlık yaptığı 6,5 yıllık sürede, belediyeye ait 10 milyon 600 bin TL’lik borcun yüzde 97’sini ödediklerini belirtti.

BORCUN YÜZDE 97’Sİ ÖDENDİ
Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem sosyal medya hesabından 6,5 yıllık başkanlığına ait ödeme bilgilerini paylaştı. Başkanlığı devraldığında, belediyenin 10 milyon 600 bin TL borcu olduğunu belirten Özdem, bu borcun yüzde 97’sini ödediklerini belirtti. 

DELİCE’YE 300 MİLYON LİRALIK YATIRIM
30 Mart 2014 tarihinden bu yana Delice’ye toplamda 300 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını belirten Özdem, “Baki olan Delice’dir ve Delice’ye hizmet etmektir.” dedi.

“İLÇEMİZ ADINA ÇOK ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK”
Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Özdem, “Her şey Delice Her şey Sizler için diyerek çıktığımız bu yolda sizlerin takdiri ile 30 Mart 2014 yılında Belediyemizi( büyük kısmı 2009 öncesinden) 10 milyon 600 bin TL ( krediler hariç ) borçla devraldık. 6,5 Yıl boyunca gecemizi gündüzümüze katarak büyük hizmetler gerçekleştirdik. Dolu dolu geçen bu yıllarda ilçemiz adına çok önemli adımlar attık. Öncelikle borcumuzun %97'sini ödeyerek belediyemizin ve vatandaşlarımızın sırtından büyük bir yükü kaldırdık. Bu zaman dilimi içerisinde yaklaşık 300 Milyon TL'lik yatırım yapmanın gururunu da yaşadık. " Baki olan Delice'dir ve Delice'ye hizmet etmektir." Bu süreçte belediye meclis üyelerimizin ve alın teriyle yanımızda olan çalışma arkadaşlarımızın payı büyüktür. Bizleri Kırıkkale'nin incisi Türkiye'nin birincisi yapan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.