DEK Koleji Türkiye ve Avrupa Şampiyonu

DEK Koleji Türkiye ve Avrupa Şampiyonu
Geçtiğimiz haftalarda okullar arası Türkiye Kick-Boks yarışmasında 79 kiloda Türkiye şampiyonu olan Dek Koleji öğrenicisi Burak Ayten ülkemizi geçen hafta Antalya’da düzenlenen Avrupa Kick-Boks Şampiyonasında başarılı ile temsil etti.

Finalde İtalyan rakibini yenerek Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra Avrupa  Şampiyonluğunu da kazandı. Böylece Temmuz ayında Macaristan da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında da ülkemizi temsil edecek. Dek Kolejinde düzenlenen törende sporcu Burak Ayten’in ödülü Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Murat  Çaykara tarafından verildi. Ödül töreninde küçük bir gösteri düzenleyen Burak Ayten’e ödülü takdim edilirken Milletvekili Ramazan Can konuşma yaptı.

 

Can:’ Kırıkkale Dek Koleji şuan tarihi bir ana tanıklık etmektedir. Türkiye ve Avrupa şampiyonu olan genç sporcumuzu tebrik ediyorum bu başarıda emeği geçen Dek Koleji öğretmen ve öğrencilerimize kurucu temsilcisi Taki Kaplan’ın şahsında teşekkür ediyorum .’’ dedi. Madalyasını ve kupasını alan Burak Ayten’e daha sonra Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can küçük altın hediye etti.

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.