Çankırı'dan ithal 'Kültür Müdürü'

Çankırı'dan ithal 'Kültür Müdürü'
2018'in Kasım ayında Çankırı'dan kızak kadroya, oradan da Kırıkkale'ye atanan Aydın Demiröz, Kırıkkale'ye Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak görevine başladı.

Yorum/Analiz Haber – Gazetekale.com

Türk Halk Müziğinin beşiği olan Kırıkkale, son yıllarda kültür ve turizm anlamında gerilemeye başladı. Özellikle birkaç yıldır her atanan Kültür ve Turizm İl Müdürünün şehre adapte olup görev yapamaması Kırıkkale’nin şanssızlığı mı, yoksa kaderi mi?

İŞTE MERAKLA BEKLENEN O İSİM

Kırıkkale’yi iyi bilen ve Kırıkkale’nin tüm yapı taşlarına hakim, tabiri caizse yerli bir Kültür ve Turizm İl Müdürünü şehrin içinden çıkaramamamız Kırıkkale’nin bir eksikliği mi? Yoksa siyasi bir çarpışma mı? Doğrusu merak ediyoruz. Son olarak Çankırı’da Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcılığı görevini ifa ederken, 2018’in Kasım ayında Ankara’ya kızak kadroya çekilen Aydın Demiröz, merakla beklediğimiz atamanın sürpriz ismi oldu ve Kırıkkale’ye atandı.

GÖREVDEN ALINMIŞTI

Çankırı’da İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nde görev yaparken Ankara’ya kızak kadroya atanan Aydın Demiröz, dün Kırıkkale Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine başladı. 2018’in Kasım ayında Çankırı İl Kültür Müdür Yardımcılığı görevini sürdürürken zamanın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un ‘direkt’ oluruyla görevden alınarak Ankara İl Kültür Müdürlüğü emrine ‘araştırmacı’ olarak atanan Aydın Demiröz, bugün ‘vekaleten’ Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine başladı.

Gelişmeleri hayretle takip ediyoruz…


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.