Burun Görüntüsü Burun Dolgusu ile Güzelleşiyor

Burun Görüntüsü Burun Dolgusu ile Güzelleşiyor
Kozmetik dünyasında meydana gelen gelişmeler ile beraber artık insanlar yüzlerini tam olarak istedikleri görünüme hiçbir sorunla karşılaşmadan ulaşmayı başarıyorlar.

Burun, insan görünümünü ciddi anlamda değiştiren oldukça önemli bir bölge. Dolayısıyla farklı etkenlerden ötürü burunda var olan kötü görüntü, insanların özgüvenlerini tahmin edilenden çok daha ciddi şekilde zedeleyebiliyor. Burun bölgesinin yüze istenildiği gibi uyumlu bir halde olmaması demek, ne kadar özenli şekilde makyaj ve bakım işlemleri yapılıyor olsa da yüzde arzu edilen güzel görüntünün ortaya çıkmaması anlamına geliyor. Daha önceki zamanlarda burun ile alakalı bir işlem yapılmak istendiğinde bunun için bıçak altına yapılması gerekiyordu. Bunun da beraberinde ciddi bir iyileşme sürecini getirmesi, pek çok kişinin ihtiyaç duymasına rağmen burunları ile alakalı operasyona girmelerini engelliyordu. Burun dolgusu Mersin uygulamasının artık daha öncesinde olmadığı kadar ön plana çıkmaya başlaması ile beraber de insanlar artık doğru isimler ile iletişime geçmeleri halinde çok daha etkileyici bir burun yapısına sahip oluyorlar.

Burun Dolgusu Uygulaması Nasıl Yapılır?
Cerrahi yöntemleri kullanarak burun bölgesinde düzeltme yapılması konusunda aklında ciddi anlamda soru işaretleri olanlar ve kısa sürede diledikleri görünüme ulaşmayı hedefleyenler artık burun dolgusu Mersin uygulaması ile beraber aradıkları sonuçlara hiçbir sorun olmadan ulaşmayı başarıyor. Karakucak Klinik uzmanları, doğru detayların üzerinde durarak yaptıkları burun dolgusu Mersin uygulaması ile beraber artık çok daha güzel bir burun yapısına sahip olmak isteyenlere aradıklarını vermeyi başarıyor. Başarılı bir şekilde burun dolgusunun yapılabilmesi adına ilk aşamada uzmanlar tarafından hem burun hem de yüz bölgesi detaylı bir şekilde incelenmektedir. Bu inceleme sırasında kişinin istekleri göz önüne alınarak yüze tam anlamıyla uygun olacak tarzdaki burun yapısının nasıl ortaya çıkartılabileceği konusunda ön incelemeler yapılır. Gerekli analizin gerçekleştirilmesi ve hangi bölgeye ne kadar dolgu maddesi enjekte edilmesi gerektiği gibi bilgilerin netleştirilmesi ile beraber artık uygulamaya başlanacaktır.

Başarılı bir şekilde burun dolgusu Mersin uygulamasının yapılabilmesi için acı ya da ağrı hissinin ortaya çıkmaması adına ilgili bölgeye lokal anestezik krem uygulanarak bu kremin tam olarak etki etmesi beklenir. Sonrasında da dolgu uygulaması yapılmaya başlanır. Burun bölgesinde uzun süre boyunca istenilen görüntünün ortaya çıkması adına özel olarak hazırlanılan dolgu malzemesi, son derece ince uca sahip olan iğneler kullanılarak son derece yavaş bir şekilde önceden belirlenmiş olan bölgelere enjekte edilmeye başlanır. Cilt altına iletilen dolgu malzemesinin bulunduğu bölgeyi hemen şekillendirmeye başladığı görülebilir.

Uygulama, burun bölgesinde elde edilmek istenilen görüntüye bağlı olarak 10 ila 30 dakikalık zaman içerisinde tamamlanır. Burun dolgusu Mersin uygulaması esnasında hyalüronik asit içerikli özel dolgu malzemesi kullanılmaktadır. Vücutta bu maddenin doğal olarak yer almasından dolayı dolgu uygulaması sonrasında herhangi bir olumsuz durum söz konusu olmayacaktır. Uygulamanın yapılmasının ardından ilgili bölgede hafif oranda kızarıklıkların ortaya çıkması normal bir durumdur. Burun dolgusunun yapılmasından sonra 48 saatlik sürenin geçmesi ile beraber burun tekrardan eski görünüme ulaşacaktır.

Daha güzel bir burun görüntüsüne ameliyatsız şekilde sahip olmak isteyenler, https://www.karakucakklinik.com/ üzerinden burun dolgusu Mersin uygulaması ile alakalı detaylı bilgiler elde edilebilir. Ve böylelikle de istedikleri burun yapısına ameliyata, dolayısıyla iyileşme sürecine ihtiyaç duymadan erişebilirler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.