Bir müjde de Vakıfbank’tan geldi! 3 ay ödemesiz 125 bin TL kredi!

Bir müjde de Vakıfbank’tan geldi! 3 ay ödemesiz 125 bin TL kredi!
Vakıfbank 3 ay ödemesiz 125 bin lira ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yüzde 1,34 faiz oranı ile kullanılacak olan kredinin, 36 ay taksitle ödeme imkanının bulunduğu belirtildi. 

VAKIFBANK’TAN 125 BİN LİRA İHTİYAÇ KREDİSİ
Ziraat Bankası tarafından başlatılan 0 faizli kredi imkanının ardından bir haber de Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank, düşük faiz oranı ile 3 ay ödemesiz 125 bin lira ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldığını duyurdu. 36 ay taksitle ödeme imkanı bulunan kredinin faiz oranı ise 1,34 olarak belirlendi.

SMS İLE BAŞVURU YAPILABİLİYOR 
Kredi başvurusu yapmak için nüfus cüzdanı fotokopisi veya sürücü belgesi fotokopisi ile gelir belgesinin yeterli olduğu kredi kampanyasında ayrıca vatandaşlar telefonundan mesaj atarak (SMS) da başvuruda bulunabiliyor. Sms yolu ile kredi başvurusu yapmak için telefonun mesaj kısmına ‘KREDI’, T.C. Kimlik No ve aylık gelir miktarı yazılarak 5724’ yollamak yeterli oluyor. 

Öte yandan yapılan açıklamada, belirli ve düzenli bir geliri olan ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilerin krediden yararlanabildiği belirtiliyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.