Bilinçli tüketicinin önemi

Bilinçli tüketicinin önemi
Kırıkkale Ticaret İl Müdürlüğü tarafından öğretmen

Kırıkkale Ticaret İl Müdürlüğü tarafından öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulunda “Tüketici ve Tüketim” konulu konferans gerçekleştirildi. İl Müdürü Seyfettin Çetiner tarafından verilen konferansta, bilinçli tüketicinin öneminden bahsedildi.

FARKINDALIK OLUŞTURABİLİRİZ

“Tüketici ve Tüketim” hakkında Ticaret İl Müdürlüğü tarafından öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulunda İl Müdürü Seyfettin Çetiner tarafından konferans verildi. Konferansın yanında resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.  İl Müdürü Çetiner tarafından verilen konferansta, bilinçli tüketicinin öneminden bahsedildi. Çetiner, “Yarınlarımıza yönelik bilinçli tüketim ile hepimiz farkındalık oluşturabiliriz” dedi.

TÜKETİCİ VE TÜKETİM

Çetiner, “Bakanlığımız Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünün, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, eğitim çağındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla tüm Türkiye’de resmi ve özel okullar da eğitim ve öğretim gören ortaokul 5.6.7.8. sınıf öğrencilerini kapsayan “Tüketici ve Tüketim” konulu resim yarışması düzenlenmiştir.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.