Bildik’ten geleneksel gazeteciler günü

Bildik’ten geleneksel gazeteciler günü
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle geleneksel hale getirdiği kutlama etkinliğini bu yılda gerçekleştirdi.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle geleneksel hale getirdiği kutlama etkinliğini bu yılda gerçekleştirdi. Vefat eden merhum gazetecilerinde dualarla anıldığı etkinlikte Başkan Bildik, gazeteciliğin önemli bir meslek olduğunu ifade etti.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlara yönelik önemli hizmetler gerçekleştiren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, gazetecilere yönelik geleneksel hale getirdiği ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlamasını bu yılda gerçekleştirdi. ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından geleneksel hale getirilen kutlama etkinliğinde, Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları Kale Garden Restoran da bir araya geldi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Etkinliğe; MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, işadamı Dursun Can, gazete imtiyaz sahipleri, cemiyet başkanları ile gazeteciler katıldı. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte vefat eden gazeteciler için Kuran-ı Kerim okutuldu. Programın açılış konuşmasını yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Kırıkkale’mizin basın mensuplarının gününü kutlamak istedik. Onlar ile bir arada beraber olmak istedik. Onların bu güzel günlerinde onlar ile yemek istedik ve küçük bir hediyemiz var. Basın mensuplarımızın gönlünü yılda bir seferde olsa almak istedik. Sizler ne kadar doğru dürüst işini yaparsanız işinizi bizlerde o kadar doğru dürüst bilgi ediniyoruz ve ona göre de toplumdan haberimiz oluyor. Ben inanıyorum ki Kırıkkale’de bizler çok şanslıyız, hepiniz çok iyi insanlarsınız, çok iyi arkadaşlarsınız ve hepiniz bu mesleği önemseyen insanlarsınız.” diye konuştu.

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar da yaptığı konuşmada, özgür basının demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini belirterek, “Halkın haber alma, sesi olma görevini üstlenen bağımsız ve özgür basın, düşünce özgürlüğünün de en etkili aracıdır. Çağdaş demokratik toplumlarda halkın haber alma hakkı basın ve ifade özgürlüğüyle mümkündür. Basın çalışanlarımızın Kırıkkale´nin daha yaşanılabilir hale gelmesi noktasındaki katkısı yadsınamaz. Aydınlık yarınlara ulaşmak istiyorsak basının sorunlarını elbirliği ile çözüme kavuşturmalıyız” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.