Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Öztürk Yaşam’da

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Öztürk Yaşam’da
Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Hastanenin kadrosuna Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ulaş Öztürk de dahil oldu.

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Hastanenin kadrosuna Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ulaş Öztürk de dahil oldu.

YENİ BİR HEKİM DAHA BAŞLADI

Yaşam Hastanesi hekim kadrosu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Hastanenin hekim kadrosuna önemli bir isim daha katıldı. Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ulaş Öztürk, Yaşam Hastanesi’nin Beyin Cerrahisi Polikliniğinde hasta kabul etmeye başladı. Başarılı bir kariyere sahip olan Op. Dr. Ulaş Öztürk, anı zamanda da Kırıkkale’yi yakından tanıyan birisi. Ailesi Kırıkkale’de olan Öztürk, bundan sonra memleketinde sağlık hizmeti verecek.

BAŞARILI BİR KARİYERİ VAR

Op.Dr.Ulaş Öztürk  öz geçmiş 1979 da Kırıkkale’de işçi bir baba ile ev hanımı bir annenin 3. çocuğu olarak doğdu. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tıp doktorluğu ünvanı aldım. 2004 Temmuz dan 2005 Eylül sınavına kadar Ankara Etimesgut’ta Özel Uygar Polikliniğinde çalıştı. 2005 yılında Tıp’ta Uzmanlık Sınavında Kocatepe Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrehisi İhtisas'ını kazandı. 2011’de ihtisasını tamamladı ve mecburi hizmet kurasında Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'nde 17 ay görev yaptı. Sonra kurum içi atama kurası ile Bolu Devlet hastanesine atandı. Ardından 2015 Temmuz’da Özel Tatvan Can Hastanesi'nde tekrar Tatvan halkına sağlık hizmeti vermek için döndü. Burada bir süre kadar çalıştıktan sonra Adıyaman Özel Park Hospital’de yaklaşık 3 yıl çalıştı. Op. Dr. Öztürk, artık Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde çalışmayı sürdürecek.

HASTALARLA DİYALOĞU İYİ

Beyin ve sinir hastalıkları konusunda uzman olan, çalıştığı kurumlarda çok başarılı operasyonlara imza atan Op. Dr. Ulaş Öztürk, “Mesleki kariyerime bundan böyle Kırıkkale’de Yaşam Hastanesi’nde devam edeceğim. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Hastanemizde Beyin ve Sinir Hastalıkları ile ilgili cerrahi operasyonlar, travmalar, omurilik hastalıkları, baş ağrısı, beyin tümörleri, kafatası kırıkları, beyin kanamaları, doğuştan veya sonradan gelişen tüm beyin rahatsızlıkları, hidrosefali (iri kafa), microsefali (küçük kafa), bel, boyun ve sırt ağrıları, boyun, sırt, bel, omurga kırık ve kaymaları,  bel ve boyun fıtıkları, omirilik tümörleri, omurga kanal doldurmaları, doğuştan veya sonradan gelişen tüm omurga hastalıkları, el, kol, bacakta oluşan sinir sıkışmaları, sinir yaralanmalarına yönelik tedaviler uygulayacağımızı belirtmek istiyorum. Yaşam Hastanesi’nin tesis ve donanımı bu tür ciddi operasyonları yapmaya gayet müsait. Hastalarımızı bekliyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.