Başkan Saygılı’dan yeni yıl mesajı

Başkan Saygılı’dan yeni yıl mesajı
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Saygılı mesajında; “2020 yılını geride bırakıyor, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle 2021 yılının Kırıkkaleli hemşerilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

“2020 KORONAVİRÜSLE MÜCADELE YILI”
2020 yılının dünyada ve Türkiye’de Covid-19 salgını ile mücadele yılı olarak akıllara kazınacağını belirten Başkan Saygılı, “Salgında ve yıl içerisinde yaşanan çığ, deprem gibi doğal afetlerde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.
Salgın sürecinde en büyük mücadeleyi veren bir çok fedakarlıklara imza atan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kulandı.

“FELAKETLERDEN UZAK BİR YIL DİLİYORUM"
Pandemi sürecinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Saygılı; “Bu zorlu süreçte Kırıkkaleli hemşerilerimizi salgından korumak için üzerimize düşen tüm görevleri eksiksiz yerine getirme gayreti içinde olduk. Bunun dışında 2020 yılında pandeminin getirdiği tüm sosyal ve ekonomik aksaklıklara rağmen önemli çalışmalara imza attık, her daim vatandaşlarımızın hizmetinde olduk. 2021 yılında da aynı kararlılık ve azim ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşma gayretiyle, felaketlerden uzak, umudun, sağlık ve bereketin bol olduğu, yeni yılın hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.