Basın, milletin müşterek sesidir 

Basın, milletin müşterek sesidir 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve müdürlük görevlileri Gazetekale'ye nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetekale Haber Merkezi’ni ziyaret etti. Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir ile sohbet eden Alp, Yahşi ve Gökdemir’e çiçek hediye etti. İl Müdürü Aziz Sinan Alp’e ziyaretinde, Şube Müdürü Turan Yılmaz ve gönüllü gençler eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Yahşi, yapılan her çalışma konusunda gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti.

BİLGİYE HIZLI ULAŞMANIN ÖNEMİ 
Müdür Alp, "Basın bir milletin müşterek bir sesi aynı zamanda gören gözü ve işiten kulağıdır. Toplumların gelişmesinde, geleceğe güvenle bakmasında ve sosyal kültürel ve teknik alanında ilerlemesinde basın kuruluşları önemli bir işlev görüyor. İçinde bulunduğumuz çağ iletişim ve enformasyon çağrıdır. Bilgiye hızlı ulaşmak ve ulaşılan bilgiyi sağlıklı bir şekilde toplumun tamamına ulaştırmak basının temel görevidir. Basın aynı zamanda halk adına hizmet verenleri yani kamuyu denetler.” 

MİLLET VE DEVLET ARASINDAKİ KÖPRÜ 
“Bu meyanda İlimizde ki basın kuruluşlarımızın tamamı fedakarca çalışarak özellikle sportif alanda halkımızla aramızda köprü görevini sağlıklı bir şekilde yürütmektedirler. Bu duygularla İlimizde görev yapan gazete, radyo, İnternet sitesi ve diğer mecralarda görev yapan tüm basın çalışanlarımızın ve spor muhabirlerinin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü' kutluyor, tüm gazetecilerimize sağlık mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.