Baloğlu’ndan ‘15 Temmuz’ mesajı

Baloğlu’ndan ‘15 Temmuz’ mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

EN SERT ŞEKİLDE CEVAP VERİLMELİDİR
MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Bu terör örgütünün her hali ile mücadele etmek milli bir görevdir.” diyen Baloğlu yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Hain FETÖ ve onun destekçileri Türk milletine asla boyun eğdiremeyecektir. 15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ terör örgütü ve onun dış kaynaklı destekçilerinin organize ettiği darbe girişimi Türk milletinin dik duruşu sayesinde bertaraf edilmiştir. Bugün gelinen noktada 15 Temmuz gecesi verilen mücadelenin önemi daha net anlaşılmaktadır. Hain FETÖ terör örgütü mensupları ve onun destekçilerine karşı mücadelemiz daha canlı ve daha samimi şekilde devam etmektedir. Zamanla bulunduğu kabın şeklini almakta çok usta olan bu terör örgütü mensupları bugün çeşitli yapılanmalar ile gerek bazı STK’lara gerekse bazı siyasi yapılara enjekte olmaya çalışmaktadır. Hatta başarılı olduğu kanısı da net olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu terör örgütünün her hali ile mücadele etmek milli bir görevdir. Bu mücadeleyi sulandırmaya çalışan, çeşitli bahanelerle mağdur yaratmaya çalışan kişi ve kurumlar yakinen incelenmelidir. Bu tür davranışlara müsamaha gösterilmemelidir. Şehit kanları ile sulanmış vatan toprağının müdafaasında ayrıca devletimizin bekası mevzu bahis olduğunda FETÖ ve diğer hain terör örgütlerine en sert şekilde cevap verilmelidir.” 

ÜLKÜCÜ HAREKET TERÖR ÖRGÜTÜNE KARŞI DURMUŞTUR
 “15 Temmuz darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk milletine örnek teşkil edecek duruşu ve açıklamaları bu hain girişimin başarısız olmasında en önemli etkendir. Milliyetçi ülkücü hareket hain FETÖ terör örgütüne ve onun işbirlikçilerine karşı durmuş ve milletinizin bekasını sağlamıştır.” 

MÜCADELEMİZ DEVAM ETMEKTEDİR
“FETÖ’nün bütün unsurları açığa çıkartılmalıdır. Türk milletinin samimi beklentisi olan siyasi ayağında en ivedi şekilde açığa çıkartılıp cezasının verilmesi gerekmektedir.  Gelinen noktada başta FETÖ ve PKK terör örgütleri olmak üzere, bu terör unsurlarına kucak açanlara karşı Cumhur İttifakı’nın ne denli gerekli olduğu gözler önüne serilmiştir. Mücadelemiz hiç bir siyasi ikbal gözetmeksizin devam edecektir.  Allah göstermesin ama bu tür kalkışmalara karşı ülkücü hareket mensupları birer Ömer Halisdemir olmaya hazır ve nazır beklemektedir.” 

TÜRK MİLLETİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM
“15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin yıldönümünde, FETÖ’cü hainlerce şehit edilen kahraman Türk evlatlarına Yüce Yaradan’dan rahmet diler, ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı dileriz.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.