Bahşılı, elektrik ve su kesintisi ile mücadele ediyor

Bahşılı, elektrik ve su kesintisi ile mücadele ediyor
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde ikamet eden vatandaşlar, ilçede yaşanan elektrik ve su kesintisi sorunlarına isyan etti. Gün içerisinde 4-5 kez elektriğin ve suyun kesildiğini belirten vatandaşlar, “Salgın döneminde bize bu yaşam tarzını reva görüyorlar” diyerek sitem etti. 

“KOMBİ ÇALIŞMIYOR, EVLER SOĞUK”
Kırıkkale Merkez’den 16 kilometre uzaklıkta bulunan ve kent merkezine en yakın ilçelerden biri olan Bahşılı’da, vatandaşlar elektrik ve suya ulaşmakta güçlük çekiyor. Gün içerisinde 4-5 kez elektriği ve suyu kesilen vatandaşlar, kesintiler nedeniyle kombilerin çalışmadığını ve soğukta kaldıklarını belirtiyor. Ayrıca yaşanan su kesintileri nedeniyle, salgın sürecinde hijyene dikkat edemediklerini belirten ilçe halkı, bu soruna biran önce çözüm bulunmasını istiyor. 

“YÜKSEK GERİLİM HATTINDAKİ KOPMALAR GEREKÇE GÖSTERİLİYOR”
Sorunların çözümü için yetkililere başvuran vatandaşlara ise yüksek gerilim hattında meydana gelen kopmalar gerekçe gösteriliyor. Kesintiler nedeniyle mağdur olan vatandaşlar ise “Salgın döneminde bize böylesi bir yaşam tarzı reva görülüyor. Yetkililer artık buna bir çözüm bulsun. Bize yüksek gerilim hatlarında ki kopmaları gerekçe gösteriyorlar. Yahşihan'da elektrik yer altına alınırken Bahşılı'nın neyi eksik?” diyerek yaşanan duruma tepki gösterdi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.