Atom karınca başkan Sulakyurt için çalışıyor 

Atom karınca başkan Sulakyurt için çalışıyor 
Başkanlık görevine geldiği günden itibaren yaptığı hizmetlerle halkın takdirini toplayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçenin güzelleşmesi amacıyla kendi imkanlarıyla kamelya üretimi sağlıyor.

KOLLARI SIVAYARAK TEZGAH BAŞINA GEÇTİ 
Yaklaşık iki dönemdir Sulakyurt’ta Belediye Başkanlığı görevinde bulunan İsmail Bildik, yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilçenin bütün sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Başkan Bildik, kolları sıvayarak işçilerle birlikte tezgah başına geçti. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, fırsat buldukça personel ile birlikte kamelya yapımına yardım ediyor. 

İLÇEMİZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ 
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bildik, “Belediyemize ait atölye ve marangozhanelerde yüzlerce kamelya üretiyoruz. Kendi üretimini kendisi yapabilen bir Sulakyurt Belediyesi inşa etme gayreti içerisindeyiz. Hizmet alanlarımız ve atölyelerimizde tamamı kendi üretimimiz olan kamelyalar üretmeye başladık. Her zaman ki biz, çalışıyoruz, üretiyoruz, ilçemizi güzelleştiriyoruz. Parası olan beş 5 katına alır, biz beşte bir oranına mal ederiz. İmkanı olan her kes yapar, önemli olan imkansızlıklar içinde elde edebilmek. Sulakyurt’lu hemşerilerimizin yüzde 60 atmışı bizi bunlar için tercih ediyor. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.