Altınışık: “Yarın seçim var gibi çalışıyoruz”

Altınışık: “Yarın seçim var gibi çalışıyoruz”
İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın koordinatörlüğünde parti yönetimi ilçe ve beldeleri ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor. Altınışık, “Bizler her zaman

PARTİ YÖNETİMİYLE BİRLİKTE GEZİYOR 
İYİ Partili İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve parti yönetimiyle birlikte geçtiğimiz günlerde de belde ve ilçe ziyaretlerinde bulundu. Hacılar ve Çerikli Beldelerinin yanı sıra Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Keskin ve Sulakyurt ilçelerini ziyaret eden Başkan Altınışık, burada ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile bir araya gelerek, halkın sorunlarını dinlediler.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENİYOR 
Gittiği her yerde yoğun ile karşılanan Başkan Altınışık, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, iktidara geldiklerinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçe halkı her gün zam haberi ile uyandıklarını söyleyerek, “Ektiğimiz ekinden tutunda hayvanlara verdiğimiz yemlere kadar zam geldi. Gelir gideri karşılamaz oldu. Çaresizlikten daha doğrusu yokluktan ne yapacağımızı şaşırır olduk” diye dert yandılar.


ÇOK AZ KALDI MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR 
Gittiği her yerde Genel Başkanları Meral Akşener´in selamını ileten İYİ Partili Altınışık ise, “Bizlerde sizleri çaresiz bırakmamak için gittiğimiz her yerde partimizi anlatır olduk. İYİ Parti´nin iktidara geldiğinde neler yapacağımızı sizlere anlatıyoruz. Allah´ın izni ile verdiğimiz sözleri tutarak sizleri rahat ettireceğiz. Bunun için gelin İYİ Parti çatısı altında buluşalım. Var olsun teşkilatımız. Var olsun başkanımız Az kaldı millet bizi çağırıyor” dedi. 


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.