Alışverişin eğlenceli merkezi Podium 

Alışverişin eğlenceli merkezi Podium 
Podium AVM, kentin hem alışveriş hem de eğlence ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Toplamda 40 bin m2 alanda hizmet veren Podium AVM, birbirinden ünlü restoranları d

ÜNLÜ MARKALARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
2014 yılında Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine bağlı Bayraktepe Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Podium AVM, Kırıkkale’nin en çok tercih edilen alışveriş merkezi olmaya devam ediyor. 23 bin m2 kiralanabilir alanda 80’den fazla ünlü markaya ev sahipliği yapan Podium AVM, alışveriş denilince Kırıkkaleli vatandaşların aklına gelen ilk yer oluyor.


VATANDAŞIN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRÜYOR 
Podium AVM, içerisinde bulundurduğu sinema salonu ile vizyona giren filmleri Kırıkkaleli vatandaşlarla buluşturuyor. Podium AVM’nin eşsiz imkânları Cinemaximum’un kalitesi ile birleşince ortaya inanılmaz bir film deneyimi çıkıyor. Öte yandan Podium AVM, Kırıkkale’deki tek bowling salonuna da ev sahipliği yapıyor. AVM’nin en üst katında bulunan oyun ve eğlence alanı ile bowling salonu Kırıkkaleli vatandaşların bir hayli ilgisini çekiyor. 
ZİNCİR RESTORANLARI, TEKNOLOJİ MAĞAZALARI 
Podium AVM’nin bir diğer dikkat çeken yanı ise vatandaşlar tarafından en çok sevilen zincir restoranları bünyesinde bulundurması. Burger King, KFC, Usta Dönerci gibi büyük restoran zincirlerini içerisinde bulunduran Poduim AVM, Kırıkkaleli vatandaşların şehir merkezinde ulaşamadığı lezzetlere ulaşmasını sağlıyor. Podium AVM, Vatan Bilgisayar, Teknosa ve Samsung gibi dev teknoloji şirketlerini de bünyesi içerisinde barındırıyor. Kırıkkaleli vatandaşlar teknoloji mağazaları sayesinde alacakları ürünleri giderek kendileri seçebiliyor. 
ÜNİVERSİTELİLERİN UĞRAK NOKTASI
Podium AVM, teknoloji ve yemek firmalarının yanı sıra Türkiye’nin ve dünyanın en ünlü giyim markalarını da ev sahipliği yapıyor. Podium AVM içinde barındırdığı mağazalar ile ayakkabıdan, kabanlara, tişörtlerden, pantolonlara kadar en yeni trend kıyafetleri Kırıkkale vatandaşları ile buluşturuyor. İçerisinde barındırdığı çok sayıda etkinlik alanı ile üniversiteli öğrencilerin uğrak noktası haline gelen Podium AVM, gençlere kültür ve sosyalleşme imkanı da sağlıyor. Öğrencilerin yanı sıra ailelere de birçok farklı etkinlik imkanı sunan Podium AVM, bu özelliği ile Kırıkkale’nin çok önemli bir ihtiyacına cevap veriyor. 
OTOPARK VE YIKAMA HİZMETİ
Podium AVM, araç sahiplerini de unutmuyor ve -1’inci katında bulunan devasa otoparkı ile araç sahibi vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca araç sahibi vatandaşlar, alışverişlerini yaparken, araçlarını otopark bölümünde bulunan oto yıkamaya bırakarak araçlarını tertemiz geri teslim alabiliyor.
Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.