Albayrak, “AK Partili vekiller bir bir istifa edecek”

Albayrak, “AK Partili vekiller bir bir istifa edecek”
Kırıkkale TV’de yayın hayatına başlayan Kadir Yahşi ile Bire Bir programının 2. Bölümü dün akşam yayınlandı. Kadir Yahşi’nin sunumuyla gerçekleştirilen programa Kırıkkale eski Milletvekili Kemal Albayrak konuk olarak katıldı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren programda Albayrak, çarpıcı iddialarda bulundu. Albayrak yaptığı açıklamada; “AK Partili vekiller bir bir istifa edecek” sözlerini kullandı. 

ÜLKE GÜNDEMİ ELE ALINDI
‘Kadir Yahşi ile Bire Bir’ programının ikinci bölümü yayınlandı. Kırıkkale TV’de yayın hayatına başlayan program, ikinci bölümünde Kırıkkaleli siyasetçi, AK Parti Kırıkkale eski Milletvekili Kemal Albayrak’ı konuk etti. Gazetekale.com İmtiyaz Sahibi, gazeteci Kadir Yahşi’nin sunumuyla gerçekleştirilen programda, Kırıkkale’ye dair sorunlar ve ülke gündemi detaylı şekilde ele alındı. 

“HAYAT, HAYALLERLE KURULMUYOR”
1 buçuk saat süren ve canlı yayınlanan programda Kemal Albayrak, gazeteci Kadir Yahşi’nin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Yahşi’nin Albayrak’a yönelttiği ilk soru ‘Eski Kemal Albayrak ile şimdiki Kemal Albayrak arasında fark var mı?’ sorusu oldu. Albayrak kendisine yöneltilen soruyu; “Hayat geçmişle anlaşılır, gelecekte yaşanır. Bizim de tabi eskiye göre çok farklılıklarımız var ama belli çizgilerden sapmayarak, hep yenilik üzerine çalıştım. Çünkü akıl köyde gelişmiyor, şehirde gelişiyor. Siyasete ilk girişim, memuriyet dönemi çok farklı alanlarda bulunduk. Acı, tatlı hatıralar oldu, yapamadığımız hayaller oldu. Zaten hayat hayallerle kurulmuyor, hayat hakikatlerle kuruluyor. İnsanları gördük çevreyi tanıdık bunlar bizi her kademede öğrenmeye sevk etti.” şeklinde yanıtladı

“KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ İSTENİLEN SEVİYEDE Mİ?”
Program sırasında Kırıkkale Üniversitesi’ne de değinen gazeteci Kadir Yahşi, Kemal Albayrak’a ‘Kırıkkale Üniversitesi istenilen seviyede mi?’ sorusunu yöneltti. Albayrak bu soruya; “Aslanın pençesinde olan ceylanın, fikir hürriyeti olmaz. Türkiye’de üniversiteler düşünen insan üretmiyor. Kadrolaşma, dini yapılaşma, profesör olmuş makaleleri yok. Sadece bura için demiyorum genel olarak. Dünyada ilk 500’ün içerisinde üniversitemiz yok. Bunlara kafa yormaları lazım. Ben bunu bir tenkit olarak söylemiyorum bunlar bizim acımız.” dedi.

ALBAYRAK’TAN İSTİFA İDDİASI
Eski Milletvekili Kemal Albayrak, canlı yayında yaptığı konuşmada çarpıcı iddialarda bulundu. AK Partili vekillerin istifa edeceği iddiasını ortaya atan Albayrak; “AK Parti artık sistem dışına itildi. AK Parti tasfiye edildi, artık eski AK Parti diye bir şey yok. Yakında patır patır milletvekillerinin de istifa ettiğini göreceksiniz. Bunu bir tarafa yazın. Bu önemli bir konu.” dedi.


61827811b8e16-bire bir (2).jpg

61827811d1f70-bire bir (1).jpg

618278135ac7d-bire bir (3).jpg

6182781378c89-bire bir (4).jpg

61827814cf568-bire bir (5).jpg

618278150ee88-bire bir (6).jpg

61827815a90cd-birebir.jpg

61827816059c6-bire bir (7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.