Akdoğan’dan Karakeçili ziyareti

Akdoğan’dan Karakeçili ziyareti
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu ve İş Yeri Temsilcisi Nuh Alparslan ile birlikte Karakeçili İlçesini ziyaret etti. 

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu ve İş Yeri Temsilcisi Nuh Alparslan ile birlikte Karakeçili İlçesini ziyaret etti.

SÜRECİN KAHRAMANI SAĞLIK ÇALIŞANLARI
Karakeçili İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Feridun Karagöz ve Karakeçili Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Dr. Murat Coşgun ile bir araya gelen Başkan Akdoğan, pandemi koşulları, sağlık çalışanlarının sorunları ve taleplerini değerlendirdi. Ziyarette konuşan Başkan Akdoğan; “Başta sağlık camiası olmak üzere ülkemiz ve hatta tüm dünya zor bir süreç yaşamakta. Muhakkak ki bu sürecin kahramanı sağlık çalışanlarıdır. Ülkemizde de sağlık çalışanlarımızın pandemi çerçevesinde yükü büyüktür. Özveri ve büyük fedakarlıklarla görevlerini yerine getiren her sağlık çalışanımıza ayrı ayrı teşekkür etmek, saygı duymak gereklidir.” şeklinde görüşlerini ifade etti. Akabinde karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.