Akdoğan, Sulakyurt'ta sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Akdoğan, Sulakyurt'ta sağlık çalışanlarını ziyaret etti
Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sulakyurt ilçesinde sağlık çalışanlarını ziyaret etti. 

SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİ
Akdoğan ziyaretlerinde, sağlık personelleri ile çalışma şartları, iş yükü ve pandemi koşulları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Sahada görev yapan personellerin karşılaştığı Akdoğan, sağlıkçıların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Sulakyurt İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Mete Kaya’yı da ziyaret eden Başkan Akdoğan konuşmasında; “Sağlık-Sen Şube Başkanı olarak Şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte her vesile ile sağlık çalışanlarımızı ziyaret etmek, onların yanında olmaktan ve birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Merkezde olsun periferde olsun ünvanları fark etmeksizin sağlık çalışanlarımızın büyük bir özveri ve samimiyetle görevlerini ifa ettiklerini bilmekteyiz. Görev bilinçleri ve özverili çalışmalarından dolayı; ulaştığımız ulaşamadığımız tüm sağlık çalışanlarımıza öncelikle konfederasyonum, sendikam, şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.
 


5fa95acb90e70-ziyaret (1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.