AK Parti’nin mahalle toplantıları devam ediyor

AK Parti’nin mahalle toplantıları devam ediyor
AK Parti Teşkilatı’nın 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili hazırlıkları mahalle komite toplantıları ile devam ediyor.

AK Parti Teşkilatı’nın 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili hazırlıkları mahalle komite toplantıları ile devam ediyor. Toplantılara İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlık ederek çalışmaların ne aşamada olduğunu analiz ediyor.

Gün içinde mahallelerden gelen komitelerle toplantılar gerçekleştirilirken toplantılar konusunda bilgi veren İl Başkanı Dağdelen, “Bu toplantılarda seçime yönelik çalışmalar ve hazırlıkları konuşuyoruz” dedi. Toplantılar hakkında detay veren Başkan Dağdelen, “Karşıyaka ve Selim Özer mahalle teşkilatlarımızın seçim hazırlıkları tamam. Sandık Bazlı Seçim Çalışması kapsamında dava arkadaşlarımızın heyecanı bizleri mutlu etti. Günün diğer bir teşkilat toplantısını Gürler ve Kurtuluş mahalle teşkilatlarımızla gerçekleştirdik. 31 Mart için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. 


31 Mart’ta tüm Kırıkkale’de istenen başarıyı mahalle teşkilatlarımızın gayreti, özverisi ve samimiyetiyle yakalayacağız. Sandık Bazlı Seçim çalışması kapsamında Gündoğdu ve Yuva mahalle teşkilatlarımızla toplantılarımızı gerçekleştirdik. Tepebaşı, Ovacık ve Akşemsettin Mahalle teşkilatlarımızla Sandık Bazlı Seçim Çalışması için istişarelerimiz devam ediyor. Mahallelerimizde AK Parti bayrağını dalgalandıran dava arkadaşlarımıza katılımda gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyoruz.


Yenidoğan ve Fabrikalar mahalle teşkilatlarımızla Sandık Bazlı Seçim Çalışması üzerine hazırlıklarımızı gözden geçirdik. 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti ve Kırıkkale’mizin yüzünü ağartacak bir zaferin altına imza atacağız” dedi. Mahallelerin seçime sıkı bir şekilde hazırlanması gerektiğinin altını çizen Başkan Dağdelen, komiteler ile hiçbir eksiğe yer vermeyen bir çalışma yürüttüklerine işaret etti.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.