AK Parti’den öğrencilere ücretsiz yabancı dil kursu

AK Parti’den öğrencilere ücretsiz yabancı dil kursu
AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, Kırıkkale Amerikan Kültür Dil Okulları işbirliği ile Kırıkkale’de bulunan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz yabancı dil eğitimi verecek. 

BAŞARILI OLANA SERTİFİKA VERİLECEK
AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, eğitime destek kampanyası başlattı. ‘Haydi, İngilizce öğrenmeye gidiyoruz’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz dil eğitimi verileceği açıklandı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı ve Kırıkkale Amerikan Kültür Dil Okulları işbirliği ile düzenlenecek olan eğitimde, kursu başarılı bir şekilde tamamlayan öğrencilere Avrupa Dil Konseyi onaylı sertifika verileceği belirtildi. 

GELECEĞİN GÜÇLÜ TÜRKİYESİ İÇİN
AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı olarak gençlerin eğitimine son derece önem verdiklerini dile getiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Gençlerimizin geleceğe hazırlanma süreçlerinde onlara destek olabilmek amacıyla ücretsiz dil eğitimi başlatıyoruz. Güçlü Türkiye, eğitimli ve donanımlı genç nesillerin omuzlarında yükselecektir. Geride bıraktığımız 19 yılda ülkemizin bölgesinde güçlü, dünyada söz sahibi bir konuma gelmesini sağlayan AK Parti, ülkemizin yarınlarda da bölgesinde güçlü ve dünyada söz sahibi bir ülke olarak kalması için gençlerin eğitimlerine destek oluyor. Kırıkkale İl Teşkilatı olarak bizlerde bu konuda bir adım atmak istedik. Önümüzdeki günlerde hayata geçireceğimiz yeni projelerde gençlerimizle bir arada olacağız. Projemize desteklerinden ötürü Kırıkkale Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursuna teşekkür ediyorum ” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.