Ağırtaş’tan Sağlık Merkezi ziyaretleri

Ağırtaş’tan Sağlık Merkezi ziyaretleri
Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, kentin farklı bölgelerindeki sağlık merkezlerinde incelemelerde bulundu.

İSTEK VE TALEPLERİ DEĞERLENDİRDİ
İlk olarak Aşağı Mahmutlar Aile Sağlığı Merkezi’nin yeni binasında incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş, burada sorumlu hekim Esra Demir ve Hemşire Nejla Yumuşak’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Binanın fiziki durumunu inceleyen Ağırtaş, istek ve talepleri değerlendirerek ilgililerle fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi’ni (AMATEM) ziyaret eden Ağırtaş, buradaki hastalarla bir süre sohbet ederek, yetkililerden bilgi aldı.

SAĞLIK HİZMETİNDE AKSAMA OLMAYACAK
Sonrasında beraberindeki heyet ile birlikte Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nin tadilatı devam eden bölümlerini inceleyen Ağırtaş, tadilat halinde olan Acil Servis, Yoğun Bakım Üniteleri, Ameliyathaneler ve hastane eczanesini inceledi. Çalışmalar hakkında hastane Başhekimi Erkan Tolga Demirel’den bilgiler alan Ağırtaş, tadilat yapılan kısımların daha güzel bir şekilde düzenlenerek vatandaşlarımızın hizmetinde olacağını, çalışmaları tamamlanan alanların kısım kısım faaliyete geçeceğini ve sağlık hizmetinde aksama olmayacağını ifade etti.
 

Gazete kale / Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.